Hakimiyet-i Milliye Anaokulu
GÖZTEPE MAH. MİTHATPAŞA CAD. HAKİMİYETİ MİLLİYE İLKOKULU BLOK NO 727 İÇ KAPI NO 101 KONAK / İZMİR

VİZYON

Hakimiyet-i Milliye Anaokulu olarak; çocuklarımızın gelişim düzeyleri, ilgi ve ihtiyaçları gözetilerek, çağdaş ve güncel eğitim programları ve yaklaşımları çerçevesinde, evrensel, bilimsel temelli, sanatsal, spor ve kültürel etkinliklere önem veren, özgün, yaratıcı ve orijinal fikirleri destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımını önemini vurgulayan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Anaokulumuzun misyonu; 3-6 yaş (36-72 ay) arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

E-twinning Okul Kalite Etiketi
Öğretim Şekli :İkili Eğitim

İkili Eğitim

7.50-12-50/ 12.50-17.50

3 KM

Mithatpaşa Caddesi 727, Sadıkbey Durağı karşısı, Vali konağına 100m.

6 ŞUBE 150 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ